English

Wie zijn wij

Een kantoor met gespecialiseerde belastingadviseurs

Onze visie op belastingen is dat bedrijven door de complexer wordende belastingwetgeving steeds vaker een beroep willen doen op gespecialiseerde en ervaren belastingadviseurs. Om die reden kiezen wij ervoor om te werken met adviseurs die beschikken over minimaal 15 jaar ervaring en werken wij niet met een piramidemodel met (junior)medewerkers. Bovendien zijn onze belastingadviseurs ieder expert in een specifiek fiscaal rechtsgebied.

Wij verwachten dat steeds meer belastingadviseurs van de 'Big 4' en Angelsaksische advocatenkantoren ambiëren om hun dienstverlening onafhankelijk buiten deze kantoren voort te zetten. Tax Connection biedt een platform aan deze professionals die hun jarenlange ervaring combineren met een gedreven ondernemersmentaliteit. Wij zijn van mening dat er een positief verband is tussen het niveau van dienstverlening en affiniteit met het ondernemerschap.

Onze klanten variëren van internationale ondernemingen met vestigingen in Nederland tot privéondernemingen met complexere fiscale vraagstukken.